Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değkârmektedir. Metanet, bakım ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazgımızda;

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasavvur bağırsakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Firmaların umumi olarak infaz yöntemi; Apartmanların Denk Yangın çıkış kapısı istanbul Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; dunda mevcut Garaj namına iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meselearetler kullanılır.

Report this wiki page